Kundeservice
100% EKTE KLOKKER
ALLTID GRATIS FRAKT
90 DAGERS RETURRETT

Informasjon om vanntetthet

Informasjon om vanntetthet På denne siden vil du finne litt viktig informasjon om vanntetthet på klokker, som vi alltid anbefaler våre kunder å lese.

I klokkenes verden har man valgt å definere en vanntetthet ut fra ATM, så derfor vil du se betegnelser som 3 ATM, 5 ATM, 10 ATM etc. i produktbeskrivelsene som du finner ved hvert produkt. Du vil derfor på grafikken under kunne se hva klokken vil kunne tåle.

Dessverre er det mange som tror at klokker som er vanntette til 5 ATM derfor kan holde ned til 50 meter, men det er en stor misforståelse, så derfor du bør alltid følge våre instruksjoner nedenfor. En dykkerklokke må derfor være vanntett til minimum 20 ATM for å kunne brukes til dykking. På klokker med 20 ATM er luften mellom glass og urskive også sugd ut, og dermed unngår man dugg på glasset.

Dessuten er det viktig for oss å understreke at selv om en klokke kan brukes til svømming eller dusjing, så fraråder vi generelt all kontakt med vann, fordi vannet du bader i kan inneholde kalk, skitt eller klor som kan sette seg fast på glasset, rem og andre steder på klokken, noe som naturligvis kan bety at klokken mister sin fine glans.

Har du spørsmål om noe ang. vanntettheten så ta endelig kontakt med vår kundeservice for ytterligere informasjon.